Portfolio

Hei!

Tervetuloa Anna Stenmanin portfolioon. Kuten tarkempia tietoja tutkimalla huomaa, en päivitä portfoliotani usein – siispä olen tyytynyt lyhyeen selitykseen eri osa-alueista, joilla työskentelen. Mukana on muutama esimerkki töistä, joita olen elämäni aikana tehnyt.

Työskentelen tällä hetkellä Turun yliopistossa. Pääasialliset tehtäväni ovat nettisivujen ja intranetin ylläpito. Teen sivutöinä sarjakuvia ja kuvituksia sekä ajoittain kirjoitus- ja opetustöitä. Koulutukseltani olen medianomi. Valmistuin vuonna 2006 Turun ammattikorkeakoulun taideakatemiasta, jossa opiskelin Digital Arts -linjalla.

Mikäli olet kiinnostunut kuvituksista tai muista pikkutöistä, ota yhteyttä sähköpostilla.

Kuva

Anna Stenman

+358 40 5424940
anna@labelled.net
www.labelled.net

Työpaikka

Turun yliopisto
IT-palveluasiantuntija

Koulutus

Medianomi, AMK (2006)

Ylioppilas, Luostarivuoren lukio (2002)

Kielitaito

Suomi
Englanti
Ruotsi
Japani

Web

Pääasiallinen työni ovat nettisivut. Aiemmin tein niitä ns. tyhjästä, nykyään ylläpidän julkaisujärjestelmää. Sivustoja on tullut tehtyä kymmeniä ja lista päivittyy niin usein, etten laita sitä tähän. Kysele sähköpostilla, jos referenssit kiinnostavat!

Kieliä ja tekniikoita, jotka hallitsen »

Kuvitus

Rakas sivutyöni on piirtäminen. Teen manga- ja sarjakuvatyylisiä kuvituksia eri tarkoituksiin. Tutuimmat työskentelyvälineeni ovat tussit ja Photoshop. Teen satunnaisesti myös opetustyötä ja kirjoitan artikkeleita japanilaisen populaarikulttuurin ympäriltä.

Työnäytteitä »